Sari la conținut

Termeni și condiții

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului BIOFLORA APUSENI(bioflora-apuseni.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului BIOFLORA APUSENI(bioflora-apuseni.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului BIOFLORA APUSENI(bioflora-apuseni.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si BIOFLORA APUSENI (bioflora-apuseni.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul BIOFLORA APUSENI (bioflora-apuseni.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului BIOFLORA APUSENI (bioflora-apuseni.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@bioflora-apuseni.ro.


Operatorii site-ului si definitii
Site-ul BIOFLORA APUSENI bioflora-apuseni.ro (denumit in continuare “site”) este administrat si detinut de catre S.C. BIOFLORA APUSENI S.R.L., cu sediul în str. Cimitirului, nr. 21, com. Sâncel, jud. Alba, cod unic de inregistrare RO27659357, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J01/31/2018.

Prin accesarea si utilizarea site-ului va exprimati acceptul fata de dispozitiile prezentului document, precum si a Politicii de Confidentialitate, care face parte integranta din acesta, si va obligati sa il verificati periodic. Va recomandam sa cititi cu atentie aceste documente.

Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa office@bioflora-apuseni.ro. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.


Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul bioflora-apuseni.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.
Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.


Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate mai sus este interzisa. bioflora-apuseni.ro poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.


Toate materialele postate pe acest site si site-ul in sine, sunt protejate de drepturi de autor, marci comerciale si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Aceste materiale apartin societatii BIOFLORA APUSENI SRL sau filialelor sale, putand fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai in scop non-comercial. Termenul de materiale vizeaza: fotografii, imagini, ilustratii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, marci comerciale si alte materiale continute in acest site, precum si software-ul utilizat in proiectarea si dezvoltarea site-ului. Toate drepturile sunt rezervate, la nivel mondial. Materialele continute in acest site sunt afisate numai pentru scopuri informationale si promotionale.


Acest site este numai pentru uz privat, personal si non-comercial. Descarcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisa numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisa reproducerea (exceptand uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea, stergerea, adaugarea, modificarea, crearea unor lucrari derivate, vinderea sau participarea la vanzarea oricaror materiale din continutul acestui site, al oricarui software aferent. Orice alta utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fara acordul prealabil, in scris, din partea bioflora-apuseni.ro, este strict interzisa.